Waarom onze organisatie

Elke medewerker straalt als fiere ambassadeur van onze groene gemeente.
Je kan (op een directe en veelzijdige manier) het kloppende hart van onze gemeente mee vormgeven.
Wij bieden een goede werk-privé balans.

Wij bieden

33,5 vakantiedagen
Opleidingsbudget
Korting op tal van activiteiten, in winkels en op uitstapjes

Onze recruiter

Over ons

(t)Huis van de gemeente

De dienstverlening die we als gemeente, OCMW en AGB aanbieden, is voor iedereen benaderbaar op een eenvoudige, door de inwoner gekozen manier. Dit kan in een van onze fysieke locaties, maar ook via de digitale weg of dichtbij de mensen thuis. Je krijgt als inwoner, onderneming of vereniging een centraal aanspreekpunt die je vraag over de diensten heen coördineert. Je hoeft als inwoner niet zelf van dienst tot dienst te lopen en zelf een gecoördineerd verhaal te maken. Het hoort bij onze dienstverlening om één duidelijk en volledig antwoord aan te bieden.

Personen met een zorg- en ondersteuningsnood kunnen zo lang mogelijk leven in hun vertrouwde omgeving, kinderen kunnen zorgeloos en veilig naar school en de buitenschoolse opvang gaan en jong en oud voelt zich er thuis. Wonen en ontspannen kan in een uitnodigende, veilige en groene omgeving. Iedere inwoner heeft, ongeacht zijn of haar achtergrond, recht op een vriendelijke en doelgerichte dienstverlening. Het lokaal bestuur werkt, binnen het wettelijke kader, voor zijn inwoners. Zo willen we een (t)huis van de gemeente zijn.



Onze waarden

Duurzaamheid
We zoeken steeds de balans tussen kosten, duurzaamheid, milieu, korte keten, ... zodat toekomstige generaties kunnen opgroeien in een leefbare, gezonde en natuurrijke omgeving.
Klantgericht
We zijn er voor iedereen, op het moment en de manier dat voor onze inwoners het beste past. We proberen de kortste doorlooptijd te garanderen met een kwalitatief resultaat.
Persoonlijke ontwikkeling
We zetten in op de talenten en deskundigheid van onze medewerkers. We geven hen de kans om zich te ontplooien in een aangename werkomgeving, waar collega's klaarstaan voor elkaar en onze inwoners.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Solliciteren via www.herselt.be/vacatures.
Eerste proef
Dit is een schriftelijke of praktische proef.
Mondelinge proef
Je wordt uitgenodigd in een gesprek bij het slagen van de vorige proef.
Aangenomen
Je zal uitgenodigd worden voor de ondertekening van het contract en krijgt extra informatie over je tewerkstelling bij ons. Het is steeds mogelijk vooraf een loonsimulatie te ontvangen.
Onboarding
Een eerste onthaalmoment vindt plaats op de personeelsdienst. Alle nodige info en documenten worden samen doorgenomen.